неділю, 31 травня 2015 р.

Медіафестиваль!!!

Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від_23.01.2014 № 0039 «Про проведення Медіафестивалю для школярів у 2015 році у Запорізькій області» завершився  ІV Медіафестиваль для школярів - 2015.
Учні загальноосвітніх навчальних закладів різних типів і форм власності області, у т.ч. й сільської місцевості, за тематичним напрямом «Видатні люди нашого краю» подали власноруч створені друковані та електронні медіатвори: друковані публікації та аудіовізуальні твори (радіо, відео, фото).

Усього у медіафестивалі взяли участь 78 загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів та шкіл-інтернатів, підготувавши 172 роботи у чотирьох номінаціях. Взяли участь у медіафестивалі учні з 4 міст обласного підпорядкування та 15 сільських районів.
Список переможців від Веселівської рійонної різнопрофільної гімназії:
І оживає козацька слава…Корвегіна Олескандра, Акімова ЮліяВеселівська районна різнопрофільна гімназіяФіль Галина Богданівна, Корвегіна Віра Анатоліївна
Серце віддане дітямКорвегіна Олександра, Корвегіна Марія, Філь МаксимВеселівська районна різнопрофільна гімназіяКорвегіна Віра Анатоліївна
Вірний своєму обов'язку…Старостенко ВладиславВеселівська районна різнопрофільна гімназіяСтаростенко Тетяна Валентинівна

Немає коментарів:

Дописати коментар